Copyright och upphovsrätt

Mognet, Final Fantasy, Karaktärernas namn, loggor och bilder är varumärken och copyright till Square Ltd, inga överträdelser menade. Layout-grafik, ikoner, design, HTML-kod, ASP-kod och databaser är copyright till ffuniverse.nu 1997 – 2017 © Vi tillåter er ej använda, länka eller distribuera vår kod, grafik eller text, varken helt eller delvis. Brott leder till avstängning av er sajt, avstängning av erat internet och rättslig påföljd.

Inskickade verk så som Fanarts (teckningar) och Fanworks (texter) och liknande är copyright till respektive ägare. De får inte användas i nåt annat media utan ägarens skriftliga godkännande.

Avatars och bakgrundsmusik är i de flesta fallen inte skapade av oss och får därför spridas fritt förutsatt att man länkar till oss. Alla avatars vi använder har vi letat upp och sen ändrat i bildprogram så vi uppskattar er tacksamhet om ni använder på er egna hemsida. Ni får aldrig länka till nån avatar eller musik-fil (eller nåt annat än vanliga sidor) från er hemsida. Ni måste ladda hem dem först och sen ladda upp dem till eran hemsida med FTP eller dylikt.