Skicka in minst två långa (runt ett A4 styck) texter till oss på Facebook så kan han bedömma dem. Vi eftersträvar så korrekt svenska (att använda t.ex. Word är helt okej) som möjligt. Dessa texter ska handla om spelens värld och vara lockande att läsa, samt enkla att förstå.

Komplettera med ett halvt, max ett helt, A4 där du beskriver dig själv som person och din relation till spel.

Har du tidigare erfarenhet av att skriva åt andra sajter eller tidningar så är det en fördel, nästan ett krav. Ta upp alla sådana referenser så att vi kan kontakta dem.

Om du kan Japanska så är det en enorm fördel. God kunskap i andra språk än svenska är givetvis också meriterande, speciellt i Tyska. Mycket god förståelse av engelska är ett absolut måste.

Vi har ingen åldersgräns men det är en fördel om man gått ut grundskolan.

Att ljuga eller fuska tjänar inget till då sådant rätt enkelt märks. Att lägga ner flera dagar på dina texter tjänar heller inte så mycket till eftersom vi kommer att förvänta oss samma goda kvalité under hela din tid som skribent.

Just nu är vi på jakt efter ett gäng spelgalna skribenter som har tid att leta upp och skriva nyheter ett par gånger i veckan.

En skribent på FFU förväntas också hjälpa till att sprida alla våra nyheter och uppdateringar på sociala medier, så som Facebook och Twitter.