För guiderna

För våra över 20 guider har vi samlat alla uppdateringar i en helt egen feed, den finner du här: RSS-kanal för alla uppdateringar ( https://guide.ffuniverse.nu/rss-uppdateringar/ )

Varje guide har i tillägg en helt egen feed, bara lägg till /feed/ efter guidens URL, till exempel https://guide.ffuniverse.nu/ff7/feed/. Du finner också en länk till dessa på varje guides startsida.

Övriga feeds

Vi har också några andra feeds:

RSS-kanal för nyheter ( https://nyheter.ffuniverse.nu/feed/ )
RSS-kanal för utvecklarbloggen ( https://dev.ffuniverse.nu/feed/ )

Vad är RSS?

RSS är ett speciellt format som gör att webbsidor kan låta sina användare prenumerera på deras nyheter och uppdateringar.

Varför RSS?

Nu kan du direkt få veta vad som uppdaterats på FFUs olika sidor, och när någon nyhet läggs upp, utan att ens öppna webbläsaren! Det enda du behöver göra är att skaffa ett program som kan prenumerera på så kallade RSS-kanaler, vi har flera alternativ längst ner på sidan.

Förklara “RSS” lite mer

RSS (Really Simple Syndication / Extremt Enkel Nyhetsbyrå) är enkelt förklarat ett sätt att samla nyheter, bloggar och mycket annan information på ett enkelt sätt. Man kan sedan nå denna info med speciella RSS-läsare och prenumerera på nyheter eller liknande. Det går även att söka bland alla nyheter, jobb, prylar etc som finns upplagda i RSS-format. Händer det nåt nytt så kan man se det. Man samlar alla olika nyheter i mappar och uppmärksammas på när något nytt kommit in.