Generell feedback/kommentarer

Har du synpunkter på vår webbplats vill vi extremt gärna att du skickar in dem till oss. Kom mycket gärna med konstruktiv kritik. Ange vad det är du kommenterar och ge sen eventuella förslag på förbättringar.

Jag har hittat ett fel / en bugg

Vänligen kontakta oss.

Jag vill tipsa er om något (nån nyhet etc), hur?

Vill du komma med ett förslag på sajten, en nyhet vi inte skrivit eller liknande? Då kan du skriva ner den så utförligt du bara kan och skicka till oss via Facebook. Inloggade medlemmar kan alltid lämna förslag och idéer till sajten i vårat FFUniverse-forum.

Kan jag få hjälpa er med sajten?

Vill du hjälpa till med FFUniverse? Kanske skriva information om ett SE-spel vi inte har uppe än?Eller, komplettera de sidor vi redan har uppe?

Det finns mycket du kan hjälpa till med. Skriv vad du är duktig på och vill hjälpa till med, beskriv gärna lite om dig själv. Om du har en egen hemsida som handlar om ett SE-spel vi inte har någonting om, kan den få ligga under FFU. Oavsett ditt bidrag, finns bra information här.

Det finns olika sätt att hjälpa oss. Du kan antingen samla ihop information om ett spel från Square Enix som vi ännu inte har en sida om. Då kan vi skapa en design (om inte du vill göra detta) samt lägga upp informationen (mer info).

Du kan också rätta fel, fixa saknad information samt annat för våra andra spelsajter. Vissa av dem är riktigt gamla och innehåller många fel eller saknar viktig information. Genom att kolla länklistan finner du rätt snart vad som saknas. Till exempel, saknas en chocobo-guide till FF8.

Jag vill annonsera hos er, hur gör jag?

Vi har en annonssida där du kan läsa grundläggande information om annonsering och bannerbyte. Om du är intresserade att annonsera hos oss har vi ett flertal lösningar. Allt från små bilder till heltavlar, även i Flash, samt mindre enklare textlänkar.

Klicka på länken nedan och lämna information om hur du vill ha din annons, så kontaktar vi er med en förhandlingsbar offert. Vi kan även skapa banners åt dig i valfritt format. Hemsidor med, för den delen.

Jag vill gärna bli skribent, hur blir man det?

Vad roligt! Vi är just nu i stort behov av skribenter till flera häftiga spelsidor. Titta in på vår “bli skribent”-sida för att få reda på mer matnyttig information och om hur du ansöker. Välkommen!