Högst upp på alla sidor har vi vår guide-navigator, tekniskt döpt till “TopNav”. Alla sidor har den och vi den tar man sig snabbt runt mellan våra guider, till våra nyheter, eller loggar in på Communityn.

bg_gamelist

Idag gjordes en av de största omorganiseringarna på den sedan starten. Tidigare i år la vi till “XIV” men som man inte kan klicka på eftersom vi inte har någon sajt för FF14 … än. Och gamle goda “III” blev äntligen klickbart då vi för första gången fick upp en sajt om spelet.

Denna gång la vi till en ny sajt också. Final Fantasy XV som är ett väldigt hett ämne just nu över hela spelvärlden. För att få plats med ett helt nytt spel där uppe så måste vi ta bort något av de gamla länkarna. Därför valde jag att ta bort länken till FFCC (Crystal Chronicles). När den var borta så tänkte jag att det mer aktuella spelet Bravely Default borde få plats där uppe också, så jag böt in den mot länken till Advent Children-sajten.

bg_gamelist_2

I en framtid så kommer vi att designa om hela denna del. Den är lite jobbig att underhålla och krånglig att ändra på. Det går mycket lättare nu än för några år sedan då jag utfört flera större underhållsjobb bakom kulisserna. Men det är inte att undvika att detta är ett element på sajten som har lite för många år på nacken.