Bravely Default är ett JRPG som gavs ut av Square Enix i december förra året till Nintendo 3DS. Jag fick tag på demot för några månader sen och blev helt förälskad. När jag så till slut skaffade mig hela spelet så var det oundvikligt: detta spel måste få en egen guide-sajt på FFU! Så jag började hamra iväg på tangentbordet och skriva ner korta små steg-för-steg guider till allt i spelet. Om ni kollar sajten nu så kan ni ta er igenom de första tre kapitlena (och det första beginner-kapitlet), samt få tag på en mängd extra jobb. Dessutom har jag fått upp info om Summons, samt hjälp till hur spelet funkar.

Kolla gärna in den nya Bravely Default-sajten medan jag håller på och bygger den. Mer kommer men det blir lite allteftersom jag spelar spelet. Jag har bara kommit så långt som jag hunnit skriva i guiden för jag skriver och spelar samtidigt. Kom gärna med synpunkter och felrättningar här!